Aleksandra Starkova vadītās Latvijas Futbola federācijas (LFF) talantu programmas ietvaros trešdien, 22. jūlijā Ķeizarmežā notika kārtējais talantīgo futbolistu treniņš, kurā šoreiz piedalījās Rīgas pārstāvēto klubu JFC "Skonto", Šitika Futbola skolas un JDFS Alberts jaunieši.

 Latvijas Futbola federācija piedāvā fotogaleriju no notikušā treniņa Ķeizarmežā

Kopā ar Aleksandru Starkovu šo nodarbību vadīja arī ilggadējais viņa asistents Latvijas nacionālās izlases rindās, pieredzējušais speciālists Jurijs Ševļakovs un JFC “Skonto” treneris Andrejs Kaļiņins. Laukumu treniņam nodrošināja sporta bāze "Ķeizarmežs" sadarbībā ar adidas.

Programmas vadītājs Aleksandrs Starkovs sarunā ar LFF.lv piebilst: “Zinot, ka vasarā ir aktīvā sezonas daļa un spēlētāji ir aizņemti savu klubu rindās, ne vienmēr futbolisti no dažādām Latvijas pilsētām saspringtā grafika dēļ var vienkopus atbraukt uz Rīgu. Tāpēc spēlētāju rotācijas ietvaros uz šādiem treniņiem iespēju robežās tiek pieaicināti jaunieši no dažādiem klubiem, aptverot maksimāli plašu Latvijas jauniešu izlases kandidātu loku.”

Plašāk par A. Starkova darbu ar Latvijas jauniešu futbola izlases kandidātiem lasiet elektroniskā žurnāla "Latvijas Futbols" 2014. gada marta numurā.


Latvijas Futbola federācija