Futbola skola METTA un Rīgas Hanzas vidusskolas kopprojekts "Futbola klases" darbojas jau gandrīz divus gadus, bet septembrī savas gaitas uzsāks jau trešā izveidotā klase. Hanzas vidusskolas skolnieku vidū jau ir liela daļa Rīgas reģionālās izlases spēlētāju, kuri ikdienā savas futbola prasmes pilnveido spējīgu Rīgas futbolistu vidū.

"Futbola klašu" projekts paredzēts, lai jaunie un talantīgie futbolisti padziļināto futbola apmācību spētu apvienot ar skolas gaitām. Jaunās 7. klases skolnieku spēju izvērtēšana un uzņemšana "Futbola klasē" notiks līdz 15. augustam. Tāpat ir iespēja veikt pārbaudes, lai pievienotos 8. un 9. klasei.

Futbola klasēs uzņem audzēkņus tikai ar iepriekšēju futbola pieredzi padziļinātā futbola apmācībā.

Uzzini vairāk par "Futbola klases" nodarbību grafikiem un pieteikšanos

"Futbola klases ir profesionāls virziens, kas nodrošina individuālās meistarības izšķirošo pārsvaru, lai kļūtu par profesionālu futbolistu. Turpināsim attīstīt šo projektu un jau lēnām pārejam uz profesionālo sīkumu pieslīpēšanu visos organizatoriskajos jautājumos, lai zēniem aizvien vairāk būtu iespēja domāt par futbolu un augstākā līmeņa personības attīstīšanu. Viennozīmīgi varu teikt, ja man pašam 1994. gadā kā 7. klases skolniekam būtu šāda iespēja, es to izmantotu ar lielāko degsmi. Tā ir unikāla iespēja un pieredze, kura ir kā lielisks pamats visai dzīvei," pauž FS METTA līdzdibinātājs Ģirts Mihelsons.


Informāciju sagatavoja:
FS METTA