Latvijas Futbola federācija ar kampaņu "Es spēlēju futbolu, nāc arī Tu" aicina meitenes visā Latvijā iesaistīties futbola treniņos un izbaudīt visas šī demokrātiskā sporta veida priekšrocības.

Latvijas sieviešu un meiteņu futbola vidē sauklis "Es spēlēju futbolu, nāc arī Tu" jau ir iesakņojies, bet tagad tas ieguvis arī vizuālu veidolu. Kampaņai veltītajā videoklipā jaunās paaudzes futbolistes un vairākas Latvijas sieviešu futbola vides līderes izceļ tās iespējas, kas viņu dzīvēs ir pavērušās ar futbola palīdzību.

 Noskaties kampaņas videoklipu un nāc arī Tu!

"Es spēlēju futbolu, nāc arī Tu" kampaņas mērķis ir piesaistīt vēl vairāk meitenes futbolam un parādīt, cik sieviešu futbols var būt skaists, aizraujošs un interesants. Futbolam ir milzīga pievienotā vērtība, ko katru jauno futbola mīļotāju aicinām izjust uz savas ādas.

Futbolam nav robežu, vecuma vai dzimuma ierobežojumu. Futbols sevī iemieso daudzveidīgu vidi, kurā attīstīties, apliecināt sevi, iegūt jaunus draugus un būt veiksmīgam.

Uzzini vairāk par sieviešu un meiteņu futbola treniņu iespējām Latvijā

Par visām daiļā dzimuma futbola aktivitātēm Latvijā un svarīgākajiem notikumiem iespējams uzzināt sociālā tīkla "Facebook" lapā "Sieviešu futbols".

13. septembrī Meiteņu futbola festivāls "Live Your Goals"


Latvijas Futbola federācija