Aizvadītajā nedēļas nogalē finišēja Latvijas atklātais veterānu futbola čempionāts, un otro gadu pēc kārtas kopvērtējumā triumfēja "Jūrmala". Sezonas pēdējā posmā gan uzvarēja FK "02", kas finālā ar 1:0 uzveica jūrmalniekus.

Šosezon Veterānu čempionātā bija 11 posmi dažādās Latvijas, kā arī Lietuvas pilsētās. Kopumā četras komandas šosezon uzvarēja kaut vienā no posmiem, bet vēl vairākas komandas izbaudīja vismaz fināla spriedzi. Par konkurences līdzvērtīgumu liecina fakts, ka kopvērtējuma astotā spēcīgākā vienība "Sigulda" vienā no posmiem bija arī finālā.

Tāpat kā gadu iepriekš, arī šoreiz vissīvāko pretestību Jūrmalas komandai izrādīja "Daugavpils". Pagājušajā gadā abas komandas kopvērtējumā šķīra septiņi punkti, bet šogad cīņa bijusi vēl spraigāka - "Jūrmalas" pārsvars pār tuvāko sekotāju bija tikai seši punkti. Tāpat cīņā par posmu medaļām regulāri iesaistījās gan FK "02", gan Aizkraukles "Samgus", gan "Olaine", "Impakt" un "Sportima" komandas.

Čempionātā šosezon varēja piedalīties spēlētāji, kuri dzimuši ne vēlāk kā 1984. gadā. Turnīra startēja 11 komandas – desmit no Latvijas un viena no Lietuvas.

Valsts mēroga čempionātu veterāniem LFF organizēja desmito gadu pēc kārtas. Pirmajās četrās sezonās par sacensību uzvarētājiem kļuva "Daugavpils" komandas veterāni, 2019. gadā uzvaras laurus plūca "Viesulis" vienība, gadu vēlāk tronī atkal atgriezās "Daugavpils", 2021. gadā pirmo titulu izcīnīja FK "02", 2022. gadā labākie atkal bija daugavpilieši, bet 2023. gadā pirmo titulu izcīnīja "Jūrmala", šosezon to nosargājot.