Par "LuckyBet" Sieviešu līgas septembra mēneša labāko spēlētāju līdzjutēju balsojumā nosaukta FK "Iecava"/DFS komandas spēlētāja Amanda Savicka.

Trīs pagājušā mēneša spēlēs FK "Iecava"/DFS izcīnīja četrus punktus, un allaž liela teikšana tajā bija tieši Savickai. Vispirms viņa panāca izlīdzinājumu 1:1 neizšķirtā pret Rīgas Futbola skolu, bet vēlāk komandas kapteines statusā guva abus izšķirošos vārtus 3:1 panākumā pret FK "Olaine".

Pašlaik 23 gadus vecā Savicka ar septiņiem vārtu guvumiem šosezon ir savas komandas dalīta rezultatīvākā spēlētāja, bet kopvērtējuma tabulā FK "Iecava"/DFS atrodas sestajā vietā un piedalās saspringtā cīņā par pozīcijām tās lejasgalā.

Mēneša labākās spēlētājas balvai bija izvirzītas arī Aleksisa Lipsija no "Riga FC Women" un Monta Ščucka no FK "Auda". Līdzjutēju balsojums risinājās ŠEIT.

Mēneša labākā spēlētāja balvā iegūst produkciju no "Lavidoux" - Latvijā radīta un ražota dabīgā kosmētika.

Iepriekš aprīlī par labāko spēlētāju tika atzīta "RFS Women" komandas pārstāve Anastasija Poļuhoviča, maijā SFL labākās spēlētājas gods tobrīd no FS "Metta" rindām tika Santai Sanijai Vuškānei, jūnijā balsojumā uzvarēja FK "Olaine" futboliste Kristiāna Estere Punga, jūlijā labākā līdzjutēju vērtējumā bija Liepājas Futbola skolas līdere Annija Gabriela Andersone, bet augustā balvu nu jau kā "RFS Women" spēlētāja vēlreiz saņēma Vuškāne.

Foto: Rolands Linejs