Sestdien Latvijas nacionālā futbola izlase aizvadīja oficiālo pirmsspēles treniņu un preses konferenci pirms rītdien gaidāmās UEFA Nāciju līgas spēles Fēru salas - Latvija. Savus komentārus pirms mača sniedza Latvijas izlases galvenais treneris Paolo Nikolato un pussargs Jānis Ikaunieks.

Paolo Nikolato, Latvijas izlases galvenais treneris:

"Darīsim visu iespējamo, lai spēlētu tikpat labi [kā pret Ziemeļmaķedoniju]. Zinām, ka šī nebūs viegla spēle. Šosezon UEFA Nāciju līgā neviens vēl nav uzvarējis šajā laukumā. Tā ka gaidām spraigu spēli, respektējam pretinieku, bet darīsim visu, lai uzvarētu.

Vai esmu jau veicis savu izvēli par uzbrucēju pozīciju rītdienas spēlē? Galvā es jau esmu pieņēmis lēmumu, bet gala lēmumu pieņemšu varbūt pāris stundas pēc treniņa.

Mums jāaizmirst spēle pret Fēru salām Rīgā, jo savā laukumā viņi ir pavisam cita komanda, spēcīgāka. Jau tagad zinām un paredzam, ka šī būs citādāka spēle nekā pirms mēneša Rīgā.

Mums jāstrādā aktīvi katrā spēlē, lai turpinātu uzlabot savu sniegumu. Tas ir vissvarīgākais. Zinu, ka mums ne vienmēr viss gāja gludi, taču man patīk, ka ar katru nākamo spēli komandas sniegums uzlabojas."

Jānis Ikaunieks, Latvijas izlases pussargs:

"Pēdējā laikā [man] spēļu grafiks diezgan pasmags bijis, taču tai pat laikā esmu jau pieradis tik daudz ceļot. Ir kaut kādas nianses, kas varbūt nav tik labi atjaunojušās, bet, domāju, viss būs kārtībā un rītdienas spēlei būšu maksimāli gatavs.

Ja mēs rītdien spēlēsim tāpat, kā pirmās sešdesmit minūtes pret Fēru salām Rīgā, tas būtu ļoti forši. Kā treneris jau pieminēja, un es viņam pilnībā piekrītu, šeit būs pavisam citādāka spēle, citādāks futbols, laukums, laikapstākļi. Pretinieks, domāju, būs labāk gatavs. Tāpēc mums jāgatavojas kaut kam sarežģītākam."