Jaunie Latvijas izlases krekli ir modernā un tradicionālā apvienojums. Tie nav tikai spēles dienu elementi laukumā un tribīnēs, bet arī ikdienas pavadoņi. Tavs krekls visām dzīves situācijām.

Latvijas izlases mājas spēļu formu dizaina kreklos iestrādāta iepriekš tajos neredzēta oranžā krāsa, kurai iedvesma rasta Latvijai svarīgajos vasaras saulgriežu svētkos. Krāsa simbolizē uguni un mūžīgu dzīvību. Cienot vēsturi un tradīcijas, tērpu dizainā meklētas arī modernas, drosmīgas un spilgtas vēsmas. Jaunajos formastērpos krūškurvja zonas vidū iespiests vilka simbols, kas apvieno visus futbola ģimenē iesaistītos. Diskrēts, bet liels un pamanāms.

Līdztekus saglabāta iepriekšējā formu dizainā iestrādātā detaļa – Latvijas valsts himnas un tautas lūgšanas "Dievs, svētī Latviju" vārdi krekla iekšpusē. Savukārt acīgākie līdzjutēji noteikti jauno formu dizainā pamanīs līdzības ar Latvijas izlasei vēsturiskajā EURO 2004 finālturnīrā redzētajiem krekliem.

"Latvijā sporta kreklu kultūra vēl nav tik izteikta kā citur pasaulē, kur futbola krekli kļuvuši par ikdienas sastāvdaļu. Tos velk ne tikai stadionā, bet arī darbā, kāzās, dzimšanas dienās un citos ikdienas pasākumos. Ceru, ka arī mūsu futbola izlases krekls drīzumā kļūs par neatņemamu garderobes daļu, ko lepni valkās gan izlases spēlēs, gan ofisā, koncertos, piknikos un pat īpašos dzīves notikumos. Galu galā, futbola krekls ir piemērots visām dzīves situācijām," pauž Latvijas Futbola federācijas (LFF) Mārketinga un komunikācijas nodaļas vadītājs Renārs Krīgers.

Šie krekli iemieso ne tikai komandas garu, bet arī stila brīvību. To universālais dizains ļauj kreklus valkāt ne tikai sporta pasākumos, bet arī ikdienas gaitās – gan skolā, gan izbraucienos vai atpūtā ar draugiem. Ar moderno krāsu gammu un unikālajiem elementiem šie krekli var kļūt par spilgtu izteiksmes līdzekli, ko ikdienā nēsāt ar lepnumu. Katrs krekls ir ne tikai cieņas apliecinājums mūsu futbola izlasei, bet arī veids, kā ar stilu izcelt savu piederību Latvijas sporta un kultūras vērtībām.

Jaunie krekli ir veidoti, lai izceltos. Tie ir ne tikai sporta tērpi, bet arī modes elements, kas runā par lepnumu, enerģiju un neatlaidību. Krekls, ko valkāsi uz ielas, ballītē vai ceļojumā, ļaus Tev justies daļai no lielāka stāsta – Latvijas futbola un tā tradīcijām.

Ielūkojies shop.lff.lv!