Šo sestdien, 21.septembrī, "Skonto" hallē risināsies tradicionālais apsardzes kompānijas "Strong" organizētais un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītais minifutbola (6x6) kausa izcīņas turnīrs, kurā piedalīsies 12 dalībnieces no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. 

Turnīra ietvaros dalībnieces uzvarētāju noskaidros pēc viena apļa spēkošanās laika periodā no plkst. 10:00 līdz 14:30. Atbilstoši sacensību reglamentam piedalīties drīkst jebkuras jomas uzņēmumu un amatieru komandu spēlētāji, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu un nav aizvadījuši vismaz vienu oficiālu spēli Latvijas vai citu valsts čempionātu spēcīgāko futbola līgu ietvaros 2024. gada sezonā. 

Deviņas no dalībniecēm pārstāvēs Latviju – to vidū sacensību saimniece "Strong", FC "Fake", AGCSOFT, FREE, FK "Beitar", "Mortal Kombat", "Impakt"/"02", SQUAD un FK "Ulbroka", savukārt trīs vienības būs attiecīgi no abām pārējām Baltijas valstīm. Lietuvas krāsas aizstāvēs FK "Žaibo Kirtis" un FC "Klaipeda City", kamēr no Igaunijas viesosies FC "Fortuna".

Paralēli "Strong" turnīram turpat "Skonto" hallē uz mākslīgā seguma laukuma attiecīgi plkst. 12:15 un 13:30 notiks spēle par trešo vietu un fināls Rīgas apkaimju futbola turnīrā (RAFT). 

Minifutbola turnīra svinīgā apbalvošanas ceremonija un laureātu sveikšana plānota dienas noslēgumā plkst. 20:00 "Piji Riga" naktsklubā, Tērbatas ielā 73, Rīgā (ieeja no plkst. 19:00).

Kā ziņots, pērnā gada rudenī "Strong" turnīra ietvaros 11 dalībnieču konkurencē triumfēja Latviju pārstāvošā SQUAD".

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija