Otro reizi šosezon par "LuckyBet" Sieviešu līgas mēneša labāko spēlētāju līdzjutēju balsojumā nosaukta Santa Sanija Vuškāne. "RFS Women" komandas uzbrucēja maija balvai pievienojusi arī atzinību augusta mēneša balsojumā.

Augustā "RFS Women" aizvadīja četras turnīra spēles, visās tiekot pie pārliecinošām un rezultatīvām uzvarām. Vispirms ar 10:0 sagrauta FK "Iecava"/DFS komanda, Vuškānei sava bijušā kluba vārtos sasitot trīs bumbas, bet vēlāk ar 7:0 pārspētas FK "Olaine" futbolistes, kad Vuškāne laukumā devās uz maiņu un izcēlās vienreiz. Vēlāk 7:1 panākumā pret vēl vienu Vuškānes bijušo komandu FS "Metta" viņai četri vārtu guvumi, bet 6:1 uzvarā pār FK "Auda" vēl viens precīzs raidījums.

Ar 20 vārtu guvumiem Vuškāne ir pārliecinoša čempionāta rezultatīvākā spēlētāja, bet "RFS Women" kopvērtējumā atrodas otrajā vietā trīs punktus aiz "Riga FC Women". Krietnāku gabalu zemāk seko FS "Metta" un Liepājas Futbola skola, kuras arīdzan savā starpā šķir trīs punkti.

Mēneša labākās spēlētājas balvai bija izvirzītas arī Nikola Preijere no "Riga FC Women" un Lana Osiņina no Rīgas Futbola skolas. Līdzjutēju balsojums risinājās ŠEIT.

Mēneša labākā spēlētāja balvā iegūst produkciju no "Lavidoux" - Latvijā radīta un ražota dabīgā kosmētika.

Iepriekš aprīlī par labāko spēlētāju tika atzīta "RFS Women" komandas pārstāve Anastasija Poļuhoviča, maijā SFL labākās spēlētājas gods tika Vuškānei, jūnijā balsojumā uzvarēja FK "Olaine" futboliste Kristiāna Estere Punga, bet jūlijā labākā līdzjutēju vērtējumā bija Liepājas Futbola skolas līdere Annija Gabriela Andersone.