Sākusies publiskā biļešu pārdošana uz nākamo Latvijas nacionālās izlases mājas spēli UEFA Nāciju līgā, kurā 10. oktobrī plkst. 19.00 "Skonto" stadionā pretiniekos būs Ziemeļmaķedonija.

Biļetes tirdzniecībā pieejamas tikai elektroniski – www.lff.lv/biletes.

Abām komandām šī būs trešā spēle UEFA Nāciju C līgas turnīrā. Pirmajās divās kārtās Latvijas komanda tikusi pie trīs punktiem, bet gaidāmie pretinieki iekrājuši četrus punktus.

Atkarībā no izvēlētās kategorijas un stadiona sektora biļetes pieejamas par 10, 15 vai 25 EUR. Vēršam uzmanību, ka nedēļu pirms mača (no 4. oktobra) biļešu cena katrā no kategorijām pieaugs par 5 EUR.

ĪPAŠIE NOSACĪJUMI:

  • Bērniem, skolēniem, studentiem, pensionāriem un personām ar invaliditāti biļetes pieejamas ar 30% atlaidi. Pie ieejas pasākumā jāuzrāda attiecīgā apliecība;
  • Bērni līdz septiņu gadu vecumam (ieskaitot), neaizņemot atsevišķu sēdvietu, vecāku pavadībā spēli var apmeklēt bez atsevišķas biļetes iegādes;
  • Personām ar invaliditāti ratiņkrēslā un pavadonim ieeja ir bez maksas. Par biļešu saņemšanu sazināties, rakstot uz e-pasta adresi events@lff.lv (termiņš - 2 dienas līdz spēlei).

PIEVIENOJIES FANU SEKTORAM:

Par iespējām pievienoties aktīvajam Latvijas izlases fanu sektoram interesēties pie Ginta Jankovska (+371 28646934).

UNIKĀLA SPĒLES DIENAS PIEREDZE:

Uz Latvijas izlases mājas spēlēm pieejams LFF partnera "MatchdayPass" piedāvājums iegūt unikālu spēles dienas pieredzi, kas ļaus apmeklēt Latvijas izlases ģērbtuvi, pieskarties stadiona zālienam, apsēsties komandu soliņos, vērot komandu atbraukšanu un izbaudīt citas ekskluzīvas privilēģijas. Plašāka informācija ŠEIT.

UEFA Nāciju C līgā katras grupas uzvarētājs pakāpsies uz B līgu, bet otro vietu ieguvēji par šādu iespēju aizvadīs pārspēles pret B līgas grupu trešo pozīciju īpašniekiem. Divas sliktākās no ceturto vietu ieguvušajām komandām automātiski tiks pazeminātas uz D līgu, bet divām ceturto vietu ieguvējām ar labākiem rādītājiem būs jāpiedalās pārspēlēs par vietas saglabāšanu C līgā.