Latvijas U-17 jauniešu (2008. dz.g.) izlase sestdien Erevānā aizvadīja otro pārbaudes spēli pret vienaudžiem no Armēnijas, tiekot pie panākuma ar rezultātu 2:1 (1:0).

Pēc piektdien notikušās spēles, kurā Latvijas izlase uzvarēja ar 1:0, komandas sākumsastāvs piedzīvoja 100% rotāciju. Vadību tai 17. minūtē ar filigrānu sitienu no soda laukuma stūra dāvāja Rojs Bušs, bet otrā puslaika ievadā mājinieki pēc bumbas atņemšanas laukuma vidū noorganizēja izgājienu pret vārtiem un atjaunoja neizšķirtu.

Uzvaras vārtus 81. minūtē guva laukumā uz maiņu nākušais Felikss Sproģis, izmantojot teicamu Markusa Gomina tālo piespēli.

Galvenais treneris Andrejs Gluščuks kandidātu sarakstā bija iekļāvis spēlētājus no deviņiem pašmāju klubiem, Itālijas, Islandes, Anglijas, Spānijas un Vācijas.

Iepriekš jūnijā Latvijas U-17 izlase savās mājās notikušajā Baltijas kausa izcīņas turnīrā ierindojās trešajā vietā, bet oktobra beigās to gaida 2025. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas pirmās kārtas turnīrs, kur pretiniekos būs Anglija, Zviedrija un mājiniece Malta.