Latvijas Futbola federācija (LFF), "LNK Labdarības fonds" un globālais līderis loģistikas nozarē DHL vienojas kopīgā labdarības akcijā, sniedzot atbalstu Latvijas futbola veterāniem un vecmeistariem.

Akcijas "Kopā vieglāk" ietvaros, kas tiek īstenota ar "LNK Labdarības fonda" gādību, 20 no LFF paspārnē esošajiem Latvijas futbola veterāniem un vecmeistariem septembrī ar DHL starpniecību tiks nogādātas pārtikas pakas un citas sadzīvē noderīgas lietas.

"LNK Industries" valdes priekšsēdētājs Artjoms Milovs: ""LNK Labdarības fonds" sadarbībā ar AS "LNK Industries" kopš pagājušā gada realizē jaunu labdarības projektu "Kopā vieglāk" – praktisku atbalstu līdzcilvēkiem, ik mēnesi dāvinot un piegādājot pārtikas kastes, kas piepildītas ar dažādiem ikdienā nepieciešamiem produktiem. Šie cilvēki iztiek ar ļoti minimāliem līdzekļiem, turklāt savu brīvo laiku velta labdarībai – palīdz citiem cilvēkiem un veicina vietējās kopienas attīstību. Viņu vidū tagad ir 20 futbola veterāni, kuri visu savu dzīvi ir veltījuši futbolam. Mums ir ļoti svarīgi ne tikai atbalstīt futbola attīstību Latvijā, bet arī cilvēkus, kuri ar sirdi un dvēseli, beidzot savas aktīvās sportista gaitas, joprojām dažādos veidos aktīvi iesaistās tā popularizēšanā. Tādēļ mēs esam gandarīti par projekta "Kopā vieglāk" ietvaros izveidoto sadarbību ar Latvijas Futbola federācija un DHL, kas turpmāk veterāniem piegādās pakas bez maksas."

LFF ģenerālsekretārs Arturs Gaidels: "Liels prieks šādā veidā ar ikdienā nepieciešamām pārtikas un saimniecības precēm sniegt atbalstu Latvijas futbola veterāniem un vecmeistariem, apvienojot trīs organizāciju varēšanu un vēlmi palīdzēt. Ceram ka uzsāktā sadarbība, rūpējoties par futbola ģimeni kopā, turpināsies arī nākotnē. Šādi cenšamies atbalstīt aktīvu Latvijas futbola veterānu ikdienu, kuri vēl daudz paveic mūsu sabiedrības labā, organizējot veterānu tikšanās, mācot bērniem futbolu, rūpējoties vienam par otru, dabu un dzīvniekiem. Labi darbi atmaksājas, un katram ir, ko dot - vai tas būtu laiks, zināšanas vai sarunas. Pie šī projekta no LFF puses aktīvi strādājusi arī LFF Futbola veterānu  un vecmeistaru komiteja, kā arī mūsu reģionālo centru vadītāji."

"DHL Express Latvia" rīkotājdirektors Artis Dekšenieks: "Mēs kā organizācija iesaistāmies dažādos labdarības projektos, un šis ir viens no tiem, kurā mums ir iespēja palīdzēt futbola veterāniem. Bez pagātnes nebūtu nākotnes, un šis ir mūsu ieguldījums kā pagātnes sasniegumu novērtēšanā, tā arī nākotnes veidošanā. Ar LFF sadarbojamies jau vairāku gadu garumā, atbalstot sieviešu futbolu Latvijā, skolu futbola projektu un Latvijas SOS Bērnu ciematus."