Liepājas Futbola skolas līdere Annija Gabriela Andersone līdzjutēju balsojumā atzīta par "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas jūlija mēneša labāko spēlētāju.

Vien 15 gadus vecā Andersone jūlijā palīdzēja komandai kaldināt uzvaras divās no trim spēlēm, gūstot četrus vārtus. Pa divām reizēm viņa sarūgtināja FS "Metta" (4:0) un FK "Auda" (4:2) vārtsardzes, bet turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Andersone ar desmit precīziem sitieniem ieņem otro vietu. Tikpat reizes izcēlusies "RFS Women" ukraiņu viesspēlētāja Oļesja Maļinovska, bet 15 vārtus guvusi viņas komandas biedrene Santa Sanija Vuškāne.

Čempionāta kopvērtējumā Liepājas Futbola skola atrodas ceturtajā vietā, par trim punktiem atpaliekot no FS "Metta". Vēl par trim punktiem vairāk ir "RFS Women" un "Riga FC Women" komandām, turklāt otrajai no tām ir viena spēle rezervē.

Mēneša labākās spēlētājas balvai bija izvirzītas arī Maļinovska un Katrīna Daņilova no FS "Metta". Līdzjutēju balsojums risinājās ŠEIT.

Mēneša labākā spēlētāja balvā iegūst produkciju no "Lavidoux" - Latvijā radīta un ražota dabīgā kosmētika.

Iepriekš aprīlī par labāko spēlētāju tika atzīta "RFS Women" komandas pārstāve Anastasija Poļuhoviča, maijā SFL labākās spēlētājas gods tika Vuškānei, bet jūnijā balsojumā uzvarēja FK "Olaine" futboliste Kristiāna Estere Punga.