Mēnesi pirms Latvijas nacionālās izlases pirmās mājas spēles UEFA Nāciju C līgā sākusies publiskā biļešu pārdošana uz maču, kurā Latvijas valstsvienība 10. septembrī plkst. 19:00 "Skonto" stadionā tiksies ar Fēru salām.

Biļetes tirdzniecībā pieejamas tikai elektroniski – www.lff.lv/biletes.

Latvijas izlasei šī būs debijas sezona UEFA Nāciju līgas C līmenī, kā arī pirmās UEFA sacensības galvenā trenera Paolo Nikolato vadībā.

Atkarībā no izvēlētās kategorijas un stadiona sektora biļetes pieejamas par 10, 15 vai 25 EUR. Vēršam uzmanību, ka nedēļu pirms mača (no 4. septembra) biļešu cena katrā no kategorijām pieaugs par 5 EUR.

ĪPAŠIE NOSACĪJUMI:

  • Bērniem, skolēniem, studentiem, pensionāriem un personām ar invaliditāti biļetes pieejamas ar 30% atlaidi. Pie ieejas pasākumā jāuzrāda attiecīgā apliecība;
  • Bērni līdz septiņu gadu vecumam (ieskaitot), neaizņemot atsevišķu sēdvietu, vecāku pavadībā spēli var apmeklēt bez atsevišķas biļetes iegādes;
  • Personām ar invaliditāti ratiņkrēslā un pavadonim ieeja ir bez maksas. Par biļešu saņemšanu sazināties, rakstot uz e-pasta adresi events@lff.lv (termiņš - 2 dienas līdz spēlei).

ATLAIDE LFF VĒSTKOPAS ABONENTIEM:

Lai iegādātos biļetes ar īpaši pievilcīgu atlaidi un arī turpmāk iegūtu ekskluzīvus piedāvājumus Latvijas izlašu spēļu apmeklēšanai un atribūtikas iegādei, pierakstieties LFF jaunumu vēstkopai ŠEIT.

PIEVIENOJIES FANU SEKTORAM:

Fanu organizācija "Vilku spēks" un tās draugi aicina savām rindām pievienoties jaunus biedrus, iegūstot priekšrocības biļešu iegādē un citas privilēģijas. Saziņai: +371 28646934.

UNIKĀLA SPĒLES DIENAS PIEREDZE:

Uz nākamajām Latvijas izlases mājas spēlēm vēlāk šogad pieejams LFF partnera "MatchdayPass" piedāvājums iegūt unikālu spēles dienas pieredzi, kas ļaus apmeklēt Latvijas izlases ģērbtuvi, pieskarties stadiona zālienam, apsēsties komandu soliņos, vērot komandu atbraukšanu un izbaudīt citas ekskluzīvas privilēģijas. Plašāka informācija ŠEIT.

UEFA Nāciju C līgu mūsu komanda sāks ar spēli 7. septembrī viesos pret Armēniju, bet nākamās četras spēļu kārtas paredzētas oktobrī un novembrī. Katras grupas uzvarētājs pakāpsies uz B līgu, bet otro vietu ieguvēji par šādu iespēju aizvadīs pārspēles pret B līgas grupu trešo pozīciju īpašniekiem. Divas sliktākās no ceturto vietu ieguvušajām komandām automātiski tiks pazeminātas uz D līgu, bet divām ceturto vietu ieguvējām ar labākiem rādītājiem būs jāpiedalās pārspēlēs par vietas saglabāšanu C līgā.