Gatavojoties EUROFAN futbola ikgadējam turnīram, Latvijas futbola fanu komanda trešdien, 17. jūnijā draudzības spēlē tikās ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) darbinieku veidoto komandu. Spēle notika Rīgas 49.vidusskolas futbola stadionā. Pēc abu komandu savstarpējās vienošanās, spēle tika aizvadīta pēc formāta: divi puslaiki pa 30 minūtēm. Rezultatīvā mačā uzvaru šoreiz ar rezultātu 7:3 (3:3) izcīnīja LFF darbinieku komanda.

 Draudzības spēle: LFF darbinieki - Latvijas futbola līdzjutēji

Pēc spēles beigām LFF novēlēja veiksmi līdzjutējiem gaidāmajā turnīrā, dāvājot suvenīrus un Latvijas izlases ģērbtuves karogu kā simbolisku veiksmes talismanu. LFF komanda vienlaikus izsaka pateicību visiem atbalstītājiem, kas 17.jūnija vakarā tribīnēs pārdzīvoja par kolēģiem un draugiem, kā arī Rīgas 49.vidusskolas administrācijai (personīgi - Mārcim Liepiņam) par nodrošināto futbola laukumu.

Atgādinām, ka iepriekš 12. jūnijā Latvijas futbola fani ar rezultātu 4:4 cīnījās neizšķirti pret Nīderlandes faniem, savukārt LFF darbinieku komanda kopā ar Latvijas Republikas Saeimas komandu ar tādu pašu rezultātu nospēlēja ar FK "Staiceles bebri".

Latvijas futbola līdzjutēju komandas sekmēm turnīrā Ukrainā varēs sekot līdzi arī sociālajā tīklā FACEBOOK.


FOTO - Nora Krevņeva

Latvijas Futbola federācija