Kā vienīgā Sieviešu futbola 1. līgas čempionāta pirmajā aplī no zaudējumiem izvairījusies FK "Jelgava" komanda. Pēc Liepājas Futbola skolas otrās komandas izstāšanās no čempionāta sacensības turpina septiņas vienības.

Tā kā Liepājas komanda pirms izstāšanās no sacensībām nebija aizvadījusi 50% spēļu, visi tās līdzšinējie rezultāti un statistika dzēšas. Liepājnieces bija aizvadījušas piecas spēles un piedzīvojušas piecus zaudējumus pārsvarā ar graujošiem rezultātiem.

Sešos pirmā apļa mačos jelgavnieces izcīnīja piecas uzvaras, turklāt trīs no tām ar tikai vienu vārtu pārsvaru, bet vienīgos punktus zaudēja sezona otrajā mačā viesos pret FK "Tukums 2000"/FC "Talsi" – 0:0.

Savos vārtos līderes līdz šim ielaidušas tikai divas bumbas, bet viena punkta atstatumā seko Skanstes SK, kas turnīrā aizstāj pērnās čempiones FS "Metta-2". Čempionāta rezultatīvākā komanda (20 vārti sešos mačos) svinējusi piecus panākumus un vienīgo zaudējumu piedzīvojusi tieši pret jelgavniecēm – izbraukumā 1:2.

Četrus punktus no Skanstes SK atpaliek Tukuma un Talsu apvienotā komanda, kas gan aizvadījusi jau septiņus mačus. Cīņu par bronzas godalgām otrajā aplī cerēs turpināt arī FK "Olaine-2" un Rēzeknes BJSS, kamēr FK "Sigulda"/"Vidzeme" un Rīgas Futbola skola-2/SK "Imanta", visticamāk, spēkosies par izvairīšanos no pēdējās vietas ieņemšanas.

Pa deviņiem vārtiem čempionātā guvušas Alikse Rukse no FK "Tukums 2000"/FC "Talsi" un Džeina Eglīte no FK "Sigulda"/"Vidzeme", bet septiņi precīzi sitieni ir olainietes Megijas Krastiņas kontā.