Aktuālie Latvijas futbola tiesnešu nozīmējumi starptautisko spēļu apkalpošanai.

No 15. līdz 28. jūlijam Ziemeļīrijā risinājās Eiropas čempionāta finālturnīrs U-19 jauniešu izlasēm, kur ceturtā tiesneša pienākumus pildīja Edgars Maļcevs, savukārt ar ļoti labām tiesnešu inspektora atsauksmēm UEFA Nāciju līgas maču starp Kipras un Lietuvas sieviešu izlasēm 12. jūlijā pārraudzīja Jeļena Jermolajeva, Līga Didriķe, Diāna Vanaga un Tatjana Lavrentika.

Fēru salās 30. jūlijā UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrās kārtas mačā starp "Klaksvík" un "Malmö" no Zviedrijas komandām strādās laukuma brigāde Vitālijs Spasjonņikovs, Raimonds Tatriks, Artūrs Šakurovs un Aleksandrs Golubevs, kā arī VAR tiesneši Kristaps Ratnieks un Andris Treimanis. Savukārt 1. augustā UEFA Konferences līgas otrās atlases kārtas spēli starp "Brann" (Norvēģija) un "Go Ahead Eagles" (Nīderlande) pārraudzīs E. Maļcevs, Mārtiņš Svipsts, Deniss Ševčenko un Aleksandrs Anufrijevs.

Tāpat jau tagad zināms, ka 8. augustā UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas trešās kārtas mačā strādās E. Maļcevs, M. Svipsts, D. Ševčenko un A. Anufrijevs, bet nedēļu vēlāk šajā pašā UEFA Eiropas līgas posmā nozīmējums paredzēts Andrim Treimanim, Haraldam Gudermanim, Aleksejam Spasennikovam, A. Golubevam un K. Ratniekam (AVAR).