Latvijas čempionvienība sievietēm "RFS Women" piektdien izlozē noskaidroja savas pretinieces jaunajā UEFA Čempionu līgas sezonā, par kurām kļuva Ukrainas pārstāves.

Turnīrā rīdzinieces iesaistīsies pirmajā kārtā, kuru veidos divas spēles – pusfināla mačs 4. septembrī un spēle par vietām 7. septembrī. Sabraukuma norises vieta vēl tiks precizēta.

Izlozē noskaidrojās, ka "RFS Women" pusfinālā tiksies ar "Vorskla" futbolistēm no Poltavas, bet otrā pārī spēkiem mērosies "Ferencvárosi" no Ungārijas un Tallinas "Flora" no Igaunijas. Šo pāru uzvarētājas satiksies finālā, bet zaudētājas aizvadīs maču par 3./4. vietu. Otrajā kārtā iekļūst tikai pirmo vietu ieguvējas.

Pirms izlozes "RFS Women" bija iekļauta starp neizsētajām komandām ar otro augstāko koeficientu (no 21). Tās pusfināla pretiniece tika izsēta ar septīto augstāko koeficientu, ungārietēm tika 12. labākais izsētais koeficients, bet igaunietes bija neizsēto vidū ar trešo labāko koeficientu.

Otrajā kārtā komandas turpinās cīņu par kvalificēšanos UEFA Čempionu līgas grupu turnīram.

Pērn, kad turnīrā startēja Latvijas čempionu priekštece SFK "Rīga", Latvijas pārstāves parūpējās par pārsteigumu un pirmās kārtas pusfinālā uzvarēja Šimkentas BIIK no Kazahstānas. Finālā gan nācās piekāpties "Benfica" komandai no Portugāles.