Nākamajā nedēļā, 26. jūnijā, "Rimi Olimpiskā centra" telpās no plkst. 12:00 līdz 15:00 risināsies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizēts bezmaksas seminārs "Latvijas futbola vide", kurā aicināti piedalīties Rīgas reģiona klubu vadītāji, treneri, funkcionāri un citi interesenti. Pieteikties semināram iespējams līdz 25. jūnijam.

Reģistrācija iespējama ŠEIT.

Semināra pirmajā daļā RFF prezidents un Latvijas Futbola federācijas (LFF) valdes loceklis Eduards Borisevičs pievērsīs klātesošo uzmanību attiecībām starp futbola klubu, spēlētāju vecākiem un spēļu tiesnešiem, kā arī klātienē informēs par jauninājumiem saistībā ar RFF valdes ieceri nākamajā sezonā organizēt Rīgas pilsētas meistarsacīkstes U-10 un U-11 vecuma A grupu komandām pēc sabraukumu principa un izmantojot "Comet" sistēmu.

Papildus tam RFF plāno sagatavot materiālu jaunatnes sacensību organizatoriem, spēļu tiesnešiem, klubiem un spēlētāju vecākiem, kurā skaidri akcentēts par tiesnešu tiesībām apstādināt spēli, uz kādu laiku apturēt vai vispār pārtraukt, ja vecāku uzvedība traucē spēļu tiesnešiem kvalitatīvi pildīt savus pienākumus.

Semināra otrajā daļā, turpinot tēmu par Latvijas futbola vidi, uzstāsies Latvijas izlases galvenais treneris Paolo Nikolato, kurš dalīsies ar klātesošajiem savā futbola pieredzē un filozofijā par attiecībām un komunikāciju kolektīvā un sabiedrībā.

Par dalību seminārā katram trenerim būs iespēja saņemt resertifikācijas apliecību pie nosacījuma, ja attiecīgā speciālista LFF licence ir pagarināta. Pretējā gadījumā saskaņā ar LFF Izglītības nodaļas noteikumiem dalības maksa seminārā noteikta 40 EUR apmērā.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija