Latvijas U-21 izlases galvenais treneris Aleksandrs Basovs pēc uzvarētā Baltijas kausa sniedza savus komentārus par jūnija treniņnometni.

"Apsveicu visus savus futbolistus un mūsu futbola ģimeni ar nosargāto Baltijas kausu otro reizi pēc kārtas. Domāju, tas jānovērtē, tas liecina par stabilitāti ilgtermiņā. Ar šo vecuma grupu sāku strādāt pirms diviem gadiem, kad izcīnījām Baltijas kausu. Un tagad šie paši puiši to nosargāja. Šis, manuprāt, ir unikāls gadījums, ka viena paaudze divreiz vienā divu gadu ciklā izcīna Baltijas kausu.

Abas jūnija spēles bija ļoti emocionālas, bija daudz divcīņu un arī laba futbola. Visas komandas gribēja uzvarēt, varēja redzēt, ka igauņi un lietuvieši arī noskaņoti ļoti nopietni. Uzskatu, ka abos mačos bijām pelnījuši uzvarēt, un tas arī izdevās pēcspēles sitienos. Spriedzes ziņā divas līdzīgas spēles.

Šajā nometnē mums bija trīs uzdevumi. Pirmais bija iedot iespēju sevi apliecināt jaunajiem spēlētājiem. Mums bija laba rotācija, lai gan ne liela, bet U-21 izlasē bija jaunpienācēji. Otrais uzdevums bija sagatavoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas nākamajām spēlēm rudenī. Trešais uzdevums bija gūt uzvaras spēlēs un visā turnīrā kopumā, jo uzvarēt vienmēr ir patīkami."