Ar mērķi uzlabot Latvijas telpu futbola ikdienas procesu pārvaldību un attīstību, kā arī tajā aktīvāk iesaistīt zinošākos pašmāju telpu futbola profesionāļus, izveidota Latvijas Futbola federācijas (LFF) Telpu futbola pagaidu komiteja.

LFF valde pēc pieteikumu izvērtēšanas darbam komitejā par tās priekšsēdētāju apstiprinājusi Eduardu Boriseviču, bet komitejas locekļu pienākumus pildīs Mārtiņš Petrovs, Dmitrijs Zabarovskis, Zigmunds Dvarons, Ingars Kalējs, Andris Utināns un Antons Semeņaks.

Komiteja sniegs atbalstu LFF valdei telpu futbola attīstības jautājumos.

"Telpu futbols jau sen ir Latvijas futbola kopējās ekosistēmas neatņemama sastāvdaļa, kas attīstījusies un panākusi, ka 2026. gadā kopā ar Lietuvu uzņemsim Eiropas čempionāta finālturnīru. Lai gaidāmais notikums sniegtu pievienoto vērtību šī segmenta turpmākai izaugsmei, vēlamies ieklausīties Latvijas telpu futbolā tieši iesaistītajos cilvēkos un viņu skatījumā par sacensību, klubu un spēlētāju attīstības jautājumiem. Ar šo cilvēku kompetencēm vēlamies izkopt Latvijas telpu futbola attīstības stratēģisko virzienu," pauž LFF prezidents Vadims Ļašenko. "Priecājos, ka komitejā ir pulcēti zinoši telpu futbola cilvēki gan no vadošajiem pašmāju klubiem, gan citiem telpu futbola atzariem. Gaidāmais turnīrs un paralēlie procesi klubos var sniegt ievērojamu grūdienu Latvijas telpu futbola tālākai izaugsmei, tāpēc vēlamies, lai šajā procesā mūsu spēcīgākie telpu futbola profesionāļi ir iesaistīti jaunā kvalitātē."

LFF valde izsaka pateicību visiem kandidātiem uz darbu komitejā par izrādīto interesi un piedāvātajiem attīstības redzējumiem.