Dienu pirms 8. jūnija Baltijas kausa spēles Liepājā Latvija - Lietuva mūsu valstsvienības galvenais treneris Paolo Nikolato un kapteinis Kristers Tobers sniedza komentārus pirmsspēles preses konferencē.

PAOLO NIKOLATO, Latvijas izlases galvenais treneris:

"Aizvadījām labu treniņu posmu visas nedēļas garumā. Esmu ļoti priecīgs par spēlētāju veikumu. Ar nepacietību gaidu gaidāmo spēli. Mums ir daudz jaunu spēlētāju, mums tas ir svarīgs aspekts. Esam optimistiski noskaņoti. Redzēsim rītdien, kā izvērtīsies spēle.

Ko gaidu no spēles ar Lietuvu? Pareizo attieksmi savu spēlētāju izpildījumā. Vēlos redzēt jaunos spēlētājus, vēlos redzēt spēles apstākļos, kādu progresu esam veikuši. Saprotam, ka tas prasa laiku, taču vēlos redzēt uzlabojumus, pie kuriem strādājām, jau no pirmajām minūtēm spēlē ar Lietuvu."

KRISTERS TOBERS, Latvijas izlases aizsargs:

"Aizvadījām intensīvus treniņus. Šoreiz ir nedaudz citādi nekā citās nometnēs, kad pirms spēles ir varbūt tikai trīs dienas, lai sagatavotos spēlei. Šajā nometnē varējām vairāk pagatavoties taktiski un pie citām darbībām, ko treneris vēlas no mums redzēt spēlēs. Man pašam ir ļoti pozitīvi atgriezties mājās. Sešus gadus neesmu te spēlējis, tāpēc ir īpaša sajūta atgriezties Liepājā un spēlēt šajā stadionā.

Katrā spēlē, dodoties laukumā, ir mērķis uzvarēt. Skaidrs, ka nebūs viegli, to apzināmies. Lietuva nav parocīgākā izlase, pret kuru spēlēt. Gaidām daudz divcīņu un tiešām sarežģītu spēli, bet gatavojamies spēlei ar noskaņojumu cīnīties par uzvaru un iekļūšanu finālā."