Piektdien, 19. jūnijā, Daugavgrīvas vidusskolas futbola laukumā Rīgā norisināsies nu jau tradicionālās Daugavgrīvas kausa izcīņas sacensības, kurās piedalīsies 2001. gadā dzimušas un jaunākas futbolistes no sešām komandām.

Turnīrā sešas startējošās komandas sadalītas divās apakšgrupās, kur A grupā spēkiem mērosies Rīgas Futbola skola, Rēzeknes BJSS un FK Iecava, bet B grupā sacentīsies Rēzeknes novada BJSS, SK Imanta un JK Parnu komanda no Igaunijas. Apakšgrupu spēles uz diviem laukumiem tiks izspēlētas no plkst. 12:00 līdz plkst. 13:30, bet no plkst. 14:00 sāksies spēles par vietām. Pusfinālam kvalificēsies abu apakšgrupu pirmo divu vietu ieguvēji. Apbalvošanas ceremonija paredzēta plkst. 15:40.

Turnīru organizē Rīgas Futbola skola sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF). Šīs sacensības ir lielisks piemērs tam, kā klubi var izmantot LFF piedāvāto Futbola turnīru atbalsta programmu savas meiteņu futbola sistēmas attīstīšanai. Šis ir vienīgais meiteņu futbola turnīrs, kas Latvijā tiek organizēts ar LFF Futbola turnīru atbalsta programmas palīdzību, tāpēc LFF aicina ieinteresētos klubus nākotnē vairāk izmantot šo iespēju un pieteikties atbalstam.

Turnīra dalībniekus sagaidīs pārsteiguma balvas no organizatoriem un LFF. Gan LFF, gan pārējie sacensību organizatori cer, ka šis turnīrs nākotnē kļūs par labu un stabilu tradīciju.

Pagājušā gada Daugavgrīvas kausa izcīņas sacensībās 2000.-2001. gadā dzimušajam meitenēm pirmo vietu izcīnīja Rīgas Futbola skola.


Latvijas Futbola federācija