Otro sezonu pēc kārtas "Optibet" telpu futbola Virslīgas finālsērijā "Riga FC" komanda ar rezultātu 3-1 uzvarējusi "RFS Futsal" vienību.

Visi finālsērijas mači risinājās "Arēnā Rīga". Pirmajā no tiem pēc 3:3 neizšķirta pēcspēles sitienos pārāki bija "RFS Futsal" spēlētāji, kuru labā divus vārtus guva Edgars Tarakanovs, bet vēlāk sērijas vadību pārņēma "Riga FC". Vispirms tika panākts telpu futbolam neraksturīgais 2:0 rezultāts, bet sērijas otrajā mačā, izmantojot vairāku pretinieku komandas līderu diskvalifikācijas, tika svinēts panākums ar rezultātu 6:2. Pa diviem vārtiem brazīliešiem Viljanam un Telešam.

Sērijas ceturtajā spēlē ceturtdien "Riga FC" pirmajā puslaikā ieguva divu vārtu pārsvaru un aizraujošā cīņas izskaņā spēja nosargāt uzvaru ar rezultātu 3:1.

Kā zināms, abas komandas šosezon sacentās arī Latvijas kausa finālā, kur "Riga FC" uzvarēja ar 3:0.

Tikmēr sērijā par bronzas medaļām, kas ilga līdz kādas komandas divām uzvarām, FC "Nikers" ar 2-0 pārspēja "Jēkabpils lūši"/"Ošukalns" un tādējādi izcīnīja savas pirmās virslīgas čempionāta medaļas kluba vēsturē. Sērijas pirmajā spēlē "Arēnā Rīga" 10:3 uzvarā pa četriem vārtiem guva Renards Ūdris un Krists Krūmiņš, bet otrajā mačā Jēkabpilī viesi atspēlēja divu vārtu deficītu un triumfēja ar 4:2.

Foto: "Riga FC"