Noslēdzot dalību turnīrā Armēnijā, pirmdien Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas 2010. dzimšanas gada jaunieši jeb Latvijas U-15 izlase cīnījās neizšķirti 3:3 (0:1) ar Libānu, bet sekojušajā 11 metru sitienu sērijā zaudēja ar 3:4.

Pēc neveiksmīgas Haralda Gruduļa spēles vārtos Latvijas izlase pirmajā puslaikā nonāca iedzinējos, bet uzreiz pēc pārtraukuma Zahara Maligina sisto bumbu vārtos pārvirzīja laukumā uz maiņu nākušais Rodrigo Polītis. Drīz pēc tam ar pāris minūšu intervālu pretinieki panāca 3:1 savā labā, bet vēl pēc brīža no 11 metru soda sitiena atzīmes vienus vārtus atguva Maligins. Puslaika vidū Polītis pēc Maligina piespēles izgājienā vēlreiz atjaunoja neizšķirtu.

Uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles sitienu sērijā, kurā Latvijas izlasi no zaudēja neglāba arī Ričarda Pizāna viens atvairīts sitiens.

Arī šim mačam mūsu komandas sastāvā tika veikta plaša rotācija. Visās trīs turnīra spēlēs pamatsastāvā devās vienīgi Andris Aizsilnieks un Artūrs Jevdokimovs.

Turnīra ievadā ceturtdien Latvijas jaunieši ar 2:3 piekāpās Uzbekistānai, bet Armēnija ar 0:1 zaudēja Libānai. Sestdien Latvijas izlase ar 1:2 atzina Armēnijas pārākumu, savukārt Uzbekistāna apspēlēja Libānu ar 5:0.

Nesen LFF Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā apstiprinātais Kirils Buravcevs komandā bija pulcējis spēlētājus no astoņiem pašmāju klubiem.