Aizvadīta tradicionālā telpu futbola kausa izcīņa Informācijas tehnoloģiju uzņēmumu komandām. Uzvaras laurus septiņu vienību konkurencē plūca un ceļojošo LIKTA kausu uz gadu valdījumā ieguva debitanti "If Apdrošināšana", pārējās godalgotās vietas ieņemot pērnā gada čempioniem LMT un "Balticom".

"If Apdrošināšana" komanda turnīru aizvadīja patiesi pārliecinoši, sešos mačos izcīnot piecas uzvaras, kā arī spēlējot neizšķirti ar EIS vienību. Savukārt jau pieminētos sudraba un bronzas medaļu ieguvējus turnīra noslēguma tabulā šķīra tikai viens punkts - "Balticom" iegrieza neplānotais zaudējums mačā ar "Autentica". Tiesa, to pašu var teikt par EIS vienību, kas turnīru sāka labi – neizšķirti arī pret galvenajiem favorītiem "If Apdrošināšana" un LMT, taču sacensību turpinājumā zaudēja vērtīgus punktus spēlēs pret "Balticom" un "Arvato Systems Latvia", noslēgumā ieņemot ceturto vietu.

Visi rezultāti, kā arī statistika atrodama ŠEIT.

Apbalvošanas ceremonijā ar piemiņas balvām tika sveiktas visas komandas, tāpat pie kausiem tika labākie dažādās individuālajās nominācijās:

  • Simpātiju balva: Vineta Timofejeva ("Autentica")
  • Labākais menedžeris: Vilnis Zirdziņš (LMT)
  • Labākais vārtsargs: Edijs Kalviņš (LMT)
  • Rezultatīvākie spēlētāji: Aigars Caics (LMT) un Aleksandrs Vaguščenko ("If Apdrošināšana")
  • Vērtīgākais spēlētājs: Andrejs Gornaks ("If Apdrošināšana")

Ceļojošo kausu uzvarētājiem pasniedza Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas valdes priekšsēdētājs Andris Melnūdris.

Līdzīgi kā citus gadus, arī šoreiz daļa no dalības maksām tika ziedota labdarībai, iepriecinot Rīgas Bērnu, jauniešu un ģimeņu sociālā atbalsta centra audzēkņus, kas dosies uz šīgada Latvijas nacionālās izlases mājas spēlēm. Stilizēto balvu no komandu kapteiņu rokām saņēma centra direktors Kaspars Jasiknevics.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija