Latvijas Futbola federācija (LFF) noslēgusi sadarbības līgumu ar Lielbritānijā bāzēto apraides mediju ražošanas un izplatīšanas platformu "Sprintty", ar kuras palīdzību turpmāk Latvijas futbola skatītājiem un faniem būs iespējams vienuviet atrast plānotās tiešraides un skatīties ierakstus - futbols.tv.

Turpmāk šajā platformā būs atrodamas visas LFF pasūtītās un producētās tiešraides no dažādiem vietējā futbola segmentiem – "Optibet" Nākotnes līga, "LuckyBet" Sieviešu līga, izšķirošās spēles "Altero.lv LIIGA" un "DaliDali" 3. līgā, Latvijas kausa izcīņas mači gan vīriešiem, gan sievietēm, kā arī citi turnīri un spēles. Tāpat rasta iespēja platformā izvietot Latvijas Jaunatnes futbola čempionāta atsevišķu vecuma grupu spēļu spilgtākos momentus.

Svarīgi šajā platformā būs nodrošināt arī starptautisko spēļu redzamību gan Latvijas izlasēm, gan arī citiem starptautiskajiem turnīriem, piemēram, Baltijas Jaunatnes futbola līgai.

Lai skatītos spēles, nepieciešama vienkāršota reģistrācija, kas aizņems tikai dažas sekundes. Pašlaik pakalpojums ir bezmaksas, tomēr plānots, ka nākotnē būs divas maksas iespējas – maksāt par spēli vai iegādāties gada abonementu.

Šobrīd norisinās pakalpojuma ieviešanas process, kas sāksies ar "LuckyBet" Sieviešu līgas spēlēm jau šajā nedēļas nogalē. Tam sekos "Optibet" Nākotnes līgas pirmās kārtas spēles, kā arī Eiropas čempionāta kvalifikācijas mači Latvijas WU-19 izlasei. Savukārt 5. aprīlī platformā būs vērojama Latvijas nacionālās sieviešu izlases spēle pret Ziemeļmaķedoniju. 

LFF cer, ka visiem būs patīkama un ērta pieredze, skatoties sev interesējošās spēles. 

Pakalpojuma nepilnību gadījumā lūdzam par to ziņot, rakstot uz media@lff.lv.