Šo sestdien, 23. martā, Salaspils sporta namā risināsies tradicionālā Futbola Turnīru asociācijas (FTA) un Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā Latvijas aviācijas kausa izcīņa telpu futbolā, kas notiks sadarbībā ar Latvijas Aviācijas asociāciju (LAA) un Latvijas Futbola federāciju (LFF). Līdzīgi kā pērn sacensībās piedalīsies četras komandas.

Turnīra ietvaros startēs trīs no iepriekšējā gada dalībniecēm - "Jet Flight Service", "SmartLynx" un "Lidosta Rīga", bet pērn trešo vietu ieguvušo "DHL Express Latvia" šogad aizstās "airBaltic". Komandas uzvarētāju noskaidros pēc divu apļu izspēles, katrai dalībniecei tiekoties ar katru divas reizes viena desmit minūšu puslaika ietvaros.

Sacensību sākums plānots plkst. 10:00, bet laureātu sveikšana notiks orientējoši plkst. 13:00 uzreiz pēc turnīra noslēdzošajām cīņām.

Turnīra galvenie uzdevumi ir aktīvas atpūtas organizēšana Latvijas aviācijas nozarē strādājošajiem, savstarpēju kontaktu veidošana un nostiprināšana, telpu futbola popularizēšana un, protams, labākās šīs nozares komandas un spēlētāju noteikšana.

Pēc vairāk nekā divu gadu pārtraukuma, kas saistīts ar Covid-19 pandēmiju, par Latvijas aviācijas kausa ieguvēju 2022. gadā kļuva "SmartLynx", bet pērn triumfēja "Lidosta Rīga".

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija