LFF ar lepnumu paziņo, ka par digitālās jomas partneri Latvijas Futbola federācijai no šīs dienas kļuvis Failiem.lv, kas ir pašmāju vadošais Latvijas datu glabāšanas platformas pakalpojumu sniedzējs.

Latvijas futbols ir liels. Katru gadu video un foto formātā tiek sagatavots milzīgs apjoms ar digitālu saturu. Ir nepieciešama droša, ātra un moderna vide, kur uzglabāt plašās Latvijas futbola saimes iemūžinātos mirkļus.

Turpmāk futbola dzīves mirkļi būs aplūkojami failiem.lv/futbols.

Bez foto un video uzglabāšanas papildus tiek plānots uzlabot ātrdarbību LFF.lv resursam, ko gada griezumā apmeklē ap pusmiljons lietotāju, līdz ar to tam ir nepieciešama atbilstoša un droša infrastruktūra.

Failiem.lv dibinātājs un vadītājs Jānis Viklis: "Futbols ir mūsu sirdslieta, un tāpēc esam gandarīti, ka varam atbalstīt gan lielāko sporta organizāciju Latvijā, gan arī lielāko futbola akadēmiju Latvijā ar datu glabāšanas risinājumiem, kas ļaus mums visiem kopā realizēt mūsu mērķus un radīt prieku līdzjutējiem. Tuvākajā laikā plašajai futbola saimei piedāvāsim īpašu piedāvājumu, lai Latvijas futbola klubi varētu izmantot datu publicēšanas pakalpojumu par izdevīgiem nosacījumiem." 

LFF prezidents Vadims Ļašenko: "Mēs esam lepni, kā mūsu saimei ir pievienojies tieši Failiem.lv uzņēmums. Pateicoties futbolam, mēs esam viens otru atraduši un spēsim viens otru papildināt profesionālajā jomā – mēs caur starptautisko skatuvi, bet Failiem.lv caur uzticamu un ātru servisu, kas ļaus mūsu futbola saimei atskatīties uz dažādiem futbola notikumiem."

LFF Mārketinga un komunikācijas nodaļas vadītājs Renārs Krīgers: "Ir bijis aizraujoši vērot Failiem.lv izaugsmi jau vairāku gadu garumā. Teju katrs Latvijas interneta lietotājs ir saskāries ar šī servisa doto iespēju dalīties ar failiem. Ir liels lepnums, ka mūsu atbalstītāju lokam ar savu lielisko komandu un atbalsta servisu pievienojas tieši šis uzņēmums. Ceram, ka caur Latvijas futbola ekosistēmu uzņēmums ar Files.fm zīmolu varēs turpināt izvērst savu stratēģiju ārpus Latvijas. Esam priecīgi, ka varēsim būt maza daļiņa no starptautiskās izaugsmes."

Par Failiem.lv: Failiem.lv ir IT uzņēmums, kas kopš 2007. gada izstrādā mākoņu datu glabāšanas risinājumus un programmatūru gan uzņēmumiem, gan uztur platformu privātajiem lietotājiem. Uzņēmumam ir uzkrāta kompetence un zināšanas mākoņdatošanas tehnoloģiju izstrādē un pielietošanā. Failiem.lv ir starptautiski aktīvs uzņēmums, kas izmanto datu centrus un satura piegādes serverus Eiropā, ASV un citās valstīs.