Trešdien, 17. jūnijā, tiks aizvadīts otrais sabraukums Latvijas meiteņu futbola vasaras čempionāta U-14 vecuma grupā (2001./2002. dzimšanas gada meitenes). Spēles uzņems Olaines pilsētas stadions.

Pirmās spēles tiks aizvadītas, sākot no plkst. 13:00, bet pēdējās cīņas sākums paredzēts plkst. 16:10. Ar šo sabraukumu noslēgsies turnīra pirmais aplis, bet atlikušie divi sabraukumi paredzēti augusta beigās un septembra sākumā, kas nozīmē, ka meitenēm būs laiks vasarā cītīgi trenēties un pilnveidoties.

Šajā vecuma grupā Latvijas meiteņu vasaras čempionātā piedalās septiņas komandas, kas turnīra gaitā sacentīsies divos apļos, katrā no tiem aizvadot pa diviem sabraukumiem. Pirmajā sabraukumā, kas 1. jūnijā norisinājās Rēzeknē, pārliecinošu sniegumu nodemonstrēja Rēzeknes novada BJSS, kas uzvarēja visās trīs spēlēs un savos vārtos neielaida nevienu bumbu. Nepārspēta palika arī Rīgas Futbola skola, kas gan aizvadīja tikai divas cīņas – sezonas turpinājumā to gaidīs viena ārpuskārtas spēle. Pie vismaz vienas uzvaras sacensībās tika arī AFA Olaine/Iecava, SK Imanta/Talsu NSSViļānu SS/Ludzas SS un Rēzeknes BJSS, kamēr bez iegūtiem punktiem šoreiz palika FS Metta/OSC.

Latvijas Futbola federācija aicina meiteņu vecākus un Olaines futbola fanus apmeklēt spēles klātienē, jo šajā vecumā atbalsts jaunajām futbolistēm ir ļoti nepieciešams.

Latvijas meiteņu futbola vasaras čempionāts tiek organizēts ar mērķi popularizēt meiteņu futbolu Latvijā, kā arī paaugstināt Latvijas meiteņu komandu un spēlētāju meistarību. Šo un citu Latvijas sieviešu futbola notikumu aktualitātēm aicinām sekot līdzi sociālā tīkla "Facebook" lapā "Sieviešu Futbols".


Latvijas Futbola federācija