Sieviešu telpu futbola līgas trešajā sezonā zeltas medaļas aizraujošā cīņā ieguvusi "Riga FC Women" komanda. Līdz ar to katrā no turnīra līdzšinējām sezonām čempionu titulu izcīnījusi cita komanda.

Konkurentēm neaizsniedzamas rīdzinieces kļuva sestdien pēc 5:1 uzvaras pār FK "Auda", trīs vārtus gūstot Ievai Krasnovai. Tādējādi desmit turnīra mačos "Riga FC Women" iekrāja astoņas uzvaras, kā arī pa vienam neizšķirtam (3:3 pret FK "Iecava") un zaudējumam (3:8 pret Rēzeknes BJSS/Daugavpils FS).

Ja Rēzeknes un Daugavpils apvienotā komanda uzvarēs čempionāta noslēdzošajā mačā svētdien pret FC "Talsi"/"Tukums", tā rīdziniecēm kopvērtējumā būs piekāpusies tikai par punktu. Trešajā vietā čempionātu noslēgusi FK "Iecava" vienība, par četriem punktiem apsteidzot FK "Auda". Pa vienam panākumam ir tabulas lejasgala komandām FC "Talsi"/"Tukums" un FK "Valor"/"Ropaži".

Čempionāta rezultatīvākās spēlētājas godā ir Viktorija Višņakova no Rēzeknes BJSS/Daugavpils FS, kurai ir 18 precīzi sitieni, bet 16 reizes izcēlusies minētā I. Krasnova.

Sieviešu telpu futbola līgas trešā sezona risinājusies no novembra saskaņā ar jaunu izspēles kārtību. Ja iepriekš čempionāts notika pēc sabraukumu principa, tad šajā sezonā tas pārgāja uz līgas formātu ar mājas un izbraukuma spēlēm, komandām savā starpā sacenšoties divos apļos un tā nosakot kopvērtējumu.

Pirmajā sezonā deviņu komandu konkurencē labākā bija Rīgas Futbola skola, bet otrajā desmit vienību konkurencē uzvaru svinēja Rēzeknes BJSS.

Sieviešu telpu futbola līgas sacensības ieviestas ar mērķi attīstīt Latvijas sieviešu telpu futbola izlasi, kas 2022. gadā piedzīvoja savu debiju Eiropas čempionāta atlases sacensībās.