Turpinot iepriekšējos gados atjaunoto tradīciju, arī šogad Latvijas Futbola federācija (LFF) novirzīs 30 000 EUR Latvijas jaunatnes futbola treneru prēmēšanai, apstiprinājusi LFF valde. Līdzekļi tiek piešķirti saskaņā ar iepriekšējā gadā uzrādītājiem rezultātiem.

Šāds papildu finansējums pienākas treneriem, kuri sagatavojuši Latvijas nacionālo izlasi, kā arī Latvijas jauniešu, sieviešu un telpu futbola izlases pārstāvējušos futbolistus un futbolistes iepriekšējā gadā. Saskaņā ar izstrādātajiem kritērijiem kopskaitā šoreiz šādu atbalstu saņems 92 speciālisti.

"Treneru prēmēšanas sistēmu vēlamies saglabāt kā ikgadēju tradīciju, jo gribam mūsu treneriem izrādīt pateicību par ieguldīto darbu un vairot motivāciju ilgtermiņā strādāt pie vietējo spēlētāju attīstības. Šādam mērķim katrs papildu atbalsts ir svarīgs," uzsver LFF prezidents Vadims Ļašenko. "Bez treneru paveiktā klubos nav iespējams arī izlašu darbs. Tie ir atslēgas cilvēki katra jauna un par spēlēšanu Latvijas izlasē sapņojoša futbolista dzīvē, tāpēc mūsu uzdevums ir izcelt viņu ikdienas darbu un rūpēties par tā novērtēšanu."