Latvijas Futbola federācijas (LFF) un LFF reģionālo centru pārstāvji no Rīgas un Zemgales piedalījušies "Erasmus+" sporta programmas informācijas dienā ("Sport Info Day"). Šajā pasākumā Latvijas futbols bija pārstāvēts otro gadu pēc kārtas.

Dalība šādā notikumā ir ļoti svarīga sporta organizācijām, kas vēlas starptautisku sadarbību un izaugsmi. Tajā ir vistiešākā piekļuve sadarbības tīklu veidošanai un partnerību dibināšanai, kā arī informācijai par jaunākajām sporta tendencēm un politikām. Piedaloties šajā pasākumā, organizācijas uzlabo savu atpazīstamību un piesaista potenciālos partnerus ilgtermiņa sadarbībām.

"Erasmus+" sporta programmas informācijas diena ir stratēģisks ieguldījums, kas nodrošina dinamisku platformu sporta organizācijām, lai sadarbotos, mācītos un piekļūtu resursiem, kas ir būtiski organizāciju attīstībai.

LFF ir īpaši gandarīta par reģionālo vadītāju aktīvu piedalīšanos sarunās ar potenciālajiem starptautiskajiem partneriem nākotnes projektu realizēšanā. Tas liecina, ka pagājušajā gadā veiktās individuālās un  grupu konsultācijas LFF biedriem un reģionālajiem centriem interesi par publiskā finansējuma iespējām ir vairojusi.