"Viaplay Group" un Baltijas mediju uzņēmums "TV3 Group" ir parakstījuši vienošanos, kas aptver Igauniju, Latviju un Lietuvu. No 1. februāra "Viaplay" sporta tiešraižu portfelis Baltijas reģionā tiks sublicencēts TV3 grupas "Go3" straumēšanas pakalpojumā ar visiem "Viaplay" abonentiem, kas tiks piešķirti "Go3" marta mēnesī.

Šis lēmums nozīmē, ka Latvijas nacionālās futbola izlases tuvākie mači - marta pārbaudes spēles un Baltijas kauss 2024 - lineāri tiks pārraidīti bez maksas kādā no "TV3 Group" kanāliem. Attiecībā uz UEFA Nāciju līgas un nākamo ciklu spēlēm informācija sekos atsevišķi. 

2023. gada 1. decembrī "Viaplay Group" paziņoja par nodomu izstāties no Baltijas tirgus līdz 2025. gada vasarai. 

Jorgens Madsens Lindemans, "Viaplay" grupas prezidents un izpilddirektors: "Šis ir pareizais solis "Viaplay" grupas biznesam un mūsu sporta skatītājiem visā Baltijas reģionā. Tas ļaus mums vēl vairāk koncentrēt savu darbību uz Ziemeļvalstīm, Nīderlandi un "Viaplay Select", kas ir tirgi, kuros redzam vislabākos apstākļus izaugsmei un rentabilitātei, kā arī uz Poliju, kur darbosimies līdz 2025. gada vidum. Tajā pašā laikā mūsu sporta saturs Igaunijā, Latvijā un Lietuvā būs pieejams caur labi izveidotu platformu, ko pārvalda vietējais uzņēmums."

"Viaplay Group" sporta tiesības Igaunijā, Latvijā un Lietuvā ietver Anglijas Premjerlīgu, UEFA Čempionu līgu un Eiropas futbola valstvienību pārraides, kā arī Formulu 1, NHL un citus produktus. Viss sporta saturs būs pieejams vietnē "Viaplay" līdz tiks pabeigta abonenta pāreja uz "Go3". "Viaplay" oriģinālais ar sportu nesaistītais saturs būs pieejams trešo pušu platformās Baltijas reģionā, tiklīdz tiks parakstīti līgumi, izmantojot satura pārdošanu vai "Viaplay Select" partnerības.