Latvijas Nacionālā telpu futbola izlase svētdien pabeidza pārbaudes turnīru "Nordic Baltic Cup" Dānijā. Finālā mūsu valstsvienība ar 1:7 zaudēja mājiniecei Dānijai un ieguva 2. vietu. Mūsu komandas labā vārtus guva Edgars Tarakanovs.

Pirmajā puslaikā Latvijas izlases labā vārtus guva Edgars Tarakanovs, bet, pārtraukumā ejot, rezultāts bija 1:3 mājinieku labā. Pēc spēles atsākšanās dāņi Igora Labuta sargātajos vārtos sasita vēl četras bumbas.

Pirms tam savā apakšgrupā Latvijas izlase ar 4:1 uzvarēja Igauniju un ar 4:3 pārspēja Lietuvu, ierindojoties pirmajā vietā. Savukārt pusfinālā Latvija ar 2:1 uzveica Norvēģiju, kas savā apakšgrupā palika aiz Dānijas un apsteidza Grenlandi. Citā pusfināla pāri sestdien Dānija tikās ar Lietuvu, ar 6:2 uzvarot mājiniekiem.

Pasaules rangā Lietuva ir 60. pozīcijā, Norvēģija atrodas 77. vietā, Dānija seko 80. pozīcijā, Latvija ieņem 86. vietu, Igaunija ir 130. pozīcijā, bet Grenlande tajā nav atrodama.

Iepriekš oktobra ievadā Latvijas izlase piedalījās turnīrā Horvātijā, kur četrās spēlēs izcīnīja vienu uzvaru un ierindojās trešajā vietā, bet martā valstsvienība nepārvarēja 2024. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas pamatkārtas turnīru.

Kā zināms, 2026. gadā Rīga un Kauņa uzņems Eiropas čempionāta finālturnīru.