Latvijas Futbola federācijas (LFF) pārstāvji piedalījās 20. Eiropas Futbola attīstības tīkla (EFDN) konferencē, kas pulcēja dažādu futbola organizāciju pārstāvjus no visas Eiropas. Konference ir būtiska platforma ideju apmaiņai, jaunu partnerattiecību veidošanai un jaunu iniciatīvu realizēšanai nākotnes sadarbībai.

LFF pārstāvji iesaistījās dažādās sesijās, praktiskajās darbnīcās, uzraudzības un novērtēšanas iniciatīvās, kā arī uzklausīja dažādu augsta līmeņa ekspertu prezentācijas un intervijas ar mērķi veidot futbola pozitīvo ietekmi uz sabiedrību.

LFF valdes locekle Anastasija Kučinska: "EFDN konference bija nenovērtējams forums ideju un stratēģiju apmaiņai saistībā ar futbola attīstību. Izveidotās saites un gūtās atziņas būtiski var ietekmēt futbola attīstības virzienus Latvijā. Mēs nešaubīgi turpināsim veicināt visas sabiedrības iekļaušanu futbolā, veidojot sociāli atbildīgāku futbola vidi."

LFF ES projektu un iepirkumu speciālists Kārlis Boitmanis: "Dalība EFDN konferencē mums ļāva izpētīt jaunas finansējuma un projektu iespējas. Saikņu izveidošana ar kolēģiem no visas Eiropas paplašina mūsu iespējas piekļūt resursiem, kas ir būtiski futbola izaugsmei Latvijā. Mēs nepacietīgi gaidām iespēju izmantot šīs sadarbības, lai piesaistītu Eiropas Savienības finansējumu un veicinātu pozitīvas pārmaiņas mūsu futbola kopienā."