Publiskajā tirdzniecībā nonākušas biļetes uz Latvijas nacionālās izlases pēdējo spēli 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā pret Horvātiju, kas valsts svētkos 18. novembrī plkst. 19:00 notiks "Skonto" stadionā.

Biļetes tirdzniecībā pieejamas tikai elektroniski – www.lff.lv/biletes.

Biļešu cenu kategorijas ir 35 EUR (sektori N, O, P, R, S), 15 EUR (sektori A, F, L, M) un 10 EUR (sektori I, J, K). No 11. novembra plānots biļešu cenu palielinājums par 5 EUR katrai biļešu kategorijai.

Bērniem, skolēniem, studentiem, pensionāriem un personām ar invaliditāti biļetes pieejamas ar 30% atlaidi. Bērni līdz septiņu gadu vecumam (ieskaitot), neaizņemot atsevišķu sēdvietu, vecāku pavadībā spēli var apmeklēt, nepērkot atsevišķu biļeti. Personām ar invaliditāti ratiņkrēslā un to pavadonim ieeja ir bez maksas. Par šo biļešu saņemšanu jāsazinās, rakstot uz e-pasta adresi events@lff.lv.

Papildus informējam, ka Latvijas nacionālās izlases fanu organizācija "Vilku spēks" aicina savām rindām pievienoties jaunus biedrus, iegūstot priekšrocības biļešu iegādē un citas privilēģijas. Organizācijas kontaktpersona: Miks Tomass (vilkuspeks@gmail.com; +371 22013063).

Tāpat uz gaidāmo spēli pieejams LFF partnera "MatchdayPass" piedāvājums iegūt unikālu spēles dienas pieredzi, kas ļaus apmeklēt Latvijas izlases ģērbtuvi, pieskarties stadiona zālienam, apsēsties komandu soliņos, vērot komandu atbraukšanu. Plašāka informācija ŠEIT.