Bijusī Latvijas nacionālās sieviešu izlases spēlētāja Elīza Spruntule kopā ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola attīstības departamenta pārstāvjiem šomēnes devās uz sieviešu futbola attīstības vizītēm pie "Riga FC", AFA "Olaine" un Ilūkstes NSS jaunajām futbolistēm.

Pasākumu dalībniecēm bija iespēja piedalīties treniņā kopā ar tagadējo treneri E. Spruntuli, uzzināt par sieviešu futbola piedāvātajām iespējām un tikt pie piemiņas balvām.

"Arī šogad kopā ar LFF devāmies ciemos pie jaunizveidotām meiteņu komandām. Katra attīstības vizīte ir īpaša ne tikai jaunajām futbolistēm, bet arī man pašai. Redzot smaidīgas, centīgas un degsmes pilnas meitenes, izjūtu, kāpēc es daru to, ko daru, un cik liela vērtība var būt spilgtiem, emocionāliem, pozitīviem brīžiem. Ceru, ka šīs tikšanās dod meitenēm papildus motivāciju būt futbolā un ticību, ka ar darbu un degsmi nekas nav neiespējams. Paldies LFF par sadarbību un šo iespēju parādīt un redzēt, cik motivēta un talantīga jaunā paaudze ir mums apkārt," pauž E. Spruntule.

Vizīšu ietvaros klubi no LFF dāvanā saņēma futbola inventāru tālāka treniņprocesa nodrošināšanai.

Līdzīgi sieviešu futbola attīstības braucieni un meiteņu futbola festivāli iepriekš notikuši arī Balvos, Liepājā, Iecavā, Piņķos, Ventspilī, Tukumā, Talsos, Siguldā, Jelgavā, Ugālē, Ludzā, Gulbenē, Priekuļos un Daugavpilī.

VIESOŠANĀS PIE "RIGA" FC:

VIESOŠANĀS PIE AFA "OLAINE":

VIESOŠANĀS PIE ILŪKSTES NSS: