Latvijas nacionālās sieviešu izlases pārstāvju komentāri pēc uzvaras UEFA Nāciju līgā pret Moldovu.

ROMĀNS KVAČOVS:

Gribu pateikt paldies meitenēm par spēli, cīņassparu un ļoti kvalitatīvu futbolu. Uzvara bija nopelnīta, mēs bijām daudz spēcīgāki par pretinieku. Liels paldies līdzjutējiem, kuri bija klāt un kuri sekoja līdzi mačam attālināti. Mēs bijām noskaņojušies uz uzvaru, jo spēlējām mājās, esam labā formā un ar ļoti labu mikroklimatu komandā. Mums bija daudz informācijas par pretinieku, un treniņos atstrādājām taktiskās lietas, kuras šodien palīdzēja mums uzvarēt. Šīs ir tās patīkamās emocijas, kuru dēļ ir vērts nodarboties ar futbolu!

Pārtraukumā izrunājām, ko varam uzlabot, un vienojāmies nemainīt spēles plānu, turpinot spēlēt tā, kā spēlējām no pirmās minūtes. Diāna Suvitras un Anastasijas Poļuhovičas vārti mums kā komandai ir ļoti svarīgi, turklāt visos vārtos ir uzteicamas tieši visas komandas darbības. Diāna izlasē sevi ir ļoti labi parādījusī arī kā personība, paralēli klubā kļūstot par vienu no līderēm.

Atbildes spēle pret Moldovu nebūs ne vieglāka, ne grūtāka. Visas komandas šajā grupā mums ir jārespektē, tās visas pret mums ir nopietni noskaņotas. Domājams, ka taktisku izmaiņu pretinieču rindās nebūs, tāpēc mums būs vieglāk izanalizēt savas kļūdas. Koncentrēsimies uz mūsu spēli, ko varam izdarīt labāk tehniskajā un taktiskajā ziņā.

PAULA LINDA LINIŅA:

Likās, ka spēle būs līdzīgāka, taču mēs parādījām raksturu un to, kā protam realizēt savus momentus. Liels prieks, fantastiska uzvara! Šodien viss sanāca, un prieks arī par to, ka pie viltīgā divu vārtu pārsvara turpinājām cīnīties un demonstrēt pārliecinošu sniegumu. Spēles gaitā mums radās pārliecība, pratām uzspiest savu spēli. Šodien visas varu tikai paslavēt! Mūsdienu ātrajā pasaulē jāmāk apstāties un izbaudīt šis labais rezultāts.