Latvijas futbola tiesnešiem oktobrī un novembrī atkal bagātīgs starptautisko nozīmējumu cēliens.

Ceturtdien otro reizi šosezon UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā strādās Andra Treimaņa komanda, kas pārraudzīs spēli Grieķijā starp Pireju "Olympiacos" un Vesthemas "United" no Anglijas. Viņam darbā palīdzēs asistenti Haralds Gudermanis un Aleksejs Spasennikovs, ceturtais tiesnesis Aleksandrs Golubevs un video tiesneša asistents Kristaps Ratnieks.

Tāpat zināms, ka novembra logā Andris Treimanis ar komandu šādā pašā sastāvā apkalpos kādu no 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēm nacionālajām izlasēm.

Piektdien UEFA Nāciju līgas spēli sievietēm starp Fēru salām un Azerbaidžānu vadīs Jeļena Jermolajeva, Līga Didriķe, Diāna Vanaga-Arāja un Darja Voitehoviča. Savukārt novembra beigās Jermolajeva un Didriķe uzaicinātas strādāt Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā WU-17 izlasēm, kad Albānijā kopā ar mājiniecēm spēkosies arī Velsa, Fēru salas un Kazahstāna.

Šīs nedēļas otrdienā UEFA Jaunatnes līgas mačā Itālijā starp vietējo Milānas "Inter" un "Salzburg" no Austrijas notikumus laukumā pārraudzīja Edgars Maļcevs, Mārtiņš Svipsts un Deniss Ševčenko, bet novembra sākumā Maļcevu un Ševčenko gaida pienākumi Eiropas U-17 čempionāta kvalifikācijas turnīrā Horvātijā. Tur spēkiem mērosies arī Anglijas, Fēru salu un Kosovas jaunieši.

Novembra vidū Horvātijā strādās arī Vitālijs Spasjonņikovs un Raimonds Tatriks, kuriem uzticētas spēles Eiropas U-19 čempionāta atlasē. Līdzās mājiniekiem sacensībās piedalīsies arī Izraēla, Fēru salas un Armēnija.

Foto: "Valmiera FC"