Latvijas U-21 izlases galvenais treneris Aleksandrs Basovs un vārtsargs Jānis Beks sniedza savus komentārus pēc 2:1 uzvaras pār vienaudžiem no Turcijas. Ar septiņiem punktiem piecās spēlēs Latvija šobrīd Eiropas U-21 čempionāta kvalifikācijas grupā ieņem 2. vietu.

ALEKSANDRS BASOVS, Latvijas U-21 izlases galvenais treneris:

"Spēle bija ļoti smaga, jo tās temps gandrīz visu laiku bija vienādi augsts. Puiši ir malači, nospēlēja ar lielu pašatdevi un nežēloja sevi divcīņās. Redzu viņos ļoti lielu progresu – viņi var spēlēt futbolu un uzvarēt katrā divcīņā. Domāju, ka turki negaidīja tik agresīvu spēli mūsu izpildījumā. Ne viss mums ir ideāli un reizēm labām spēlēm seko ne tik labas, tomēr puišiem ir jācenšas turēt savu līmeni vienādi augstu.

Mums bija mazliet citi plāni uz mača otro puslaiku, tomēr situācija diktēja savu, un mums bija jāpielāgojas. Laukumā uz maiņu nākušie spēlētāji ļoti palīdzēja. Paldies visiem par šo uzvaru gan laukumā, gan tribīnēs, gan mājās!

Šī mums visiem ir bijusi ļoti laba diena. Prieks arī par U-19 izlases puišiem, kuri Elites kārtā iegūs ļoti lielu un vērtīgu pieredzi."

JĀNIS BEKS, Latvijas U-21 izlases vārtsargs:

"Spēle bija grūta, un ļoti skaistu futbolu mēs tajā neparādījām. Tomēr galvenais ir rezultāts, un to mēs šodien sasniedzām. Centāmies viens otram palīdzēt visos veidos. Zinājām, ka pretinieki daudz centrēs bumbu, ka viņi būs tehniski un ātri. Zinājām – ja iesim ar viņiem kontaktā, mums būs izredzes.

Treneris pirms spēles to salīdzināja ar pilnu un tukšu trauku. Viņš rādīja, ka mums jābūt kā tam pilnajam traukam, kuru nav tik viegli kādam saplēst. Pēc mača viņš teica, ka bijām tieši tādi. Paldies visiem par atbalstu!"