Apstiprināti Latvijas telpu futbola 1. līgas, Latvijas kausa izcīņas un jaunatnes čempionāta jaunās sezonas reglamenti.

Pērn telpu futbola 1. līga atgriezās pēc vairāku sezonu pārtraukuma, pārtopot jaunā formātā. Pirmais čempionāta posms risinājās reģionos, kam sekoja finālturnīrs ar sešu Latvijas futbola reģionu labāko komandu dalību, titulu iegūstot "Sofia" vienībai no Daugavpils.

Arī šosezon sacensības risināsies pēc līdzīga formāta ar finālturnīru, kas plānots nākamā gada marta beigās Salaspilī. Turnīra reglaments pieejams ŠEIT.

Savukārt Latvijas kausa izcīņas telpu futbolā jaunā sezona sāksies nākamā gada janvārī, un šosezon turnīra finišs paredzēts pēc "Final 4" formāta 20. un 21. aprīlī. Turnīra reglaments pieejams ŠEIT.

Pērnās sezonas Latvijas kausa fināls notika Jēkabpilī, kad "RFS Futsal" ar 6:5 uzvarēja "Riga Futsal Club" komandu. Sacensībās piedalījās 16 komandas no visas Latvijas, kas ir ievērojams kāpums salīdzinājumā ar iepriekšējā turnīra dalībnieku skaitu - deviņas vienības.

Pagājušajā sezonā pirmoreiz vēsturē LFF paspārnē notika arī Latvijas Jaunatnes telpu futbola čempionāts. Pirmajā sezonā komandas sacentās trīs vecuma grupās – U-15, U-17 un U-19.

Šosezon čempionāts risināsies U-18 un U-16 vecuma grupu ieskaitēs, un līdz 31. oktobrim iespējama pieteikšanās dalībai sacensībās. Turnīra norise plānota no novembra līdz nākamā gada februārim, bet paralēli LFF reģionālo centru pārraudzībā risināsies čempionāti U-14/U-13, U-12 un U-11 vecuma grupās.

Turnīra reglaments pieejams ŠEIT.

Latvijas telpu futbola sacensību aktualitātēm, rezultātiem un apskatiem iespējams sekot: