"Dali Dali" 3. līgas čempionātā aizvadītas ceturtdaļfināla spēles, noskaidrojoties pusfināla pāriem cīņā par ceļazīmēm uz "Altero.lv LIIGA".

Vispārliecinošāk ceturtdaļfinālu pārvarēja Rietumu zonas čempione JFC "Jelgava", kas ar 3:1 izbraukumā un 6:0 savā laukumā uzvarēja FK "Sigulda" no Ziemeļu zonas. Jelgavnieku rindās šajās spēlēs vārtus guva astoņi dažādi spēlētāji.

Pusfinālā JFC "Jelgava" spēkosies ar savu šīs sezonas galveno konkurenti Rietumu zonā Grobiņas SC-2/"Dienvidkurzeme", kas aizraujošā duelī guva virsroku pār Centra zonas čempioniem JFK "Daugava"/Salaspils FS. Pirmajā spēlē Grobiņā ar vārtiem 90. minūtē uzvaru viesiem deva Genrihs Ivanovs, bet atbildes mačā pamatlaikā tika gūts revanšs ar 2:1. Papildlaikā Artjoms Pavlovskis sākumā pārsvaru deva laukuma saimniekiem, bet 119. minūtē Ruslans Balika panāca pēcspēles sitienu sēriju, kurā Grobiņas komanda bija pārāka ar 3:1.

Pēc sīvas spēkošanās pusfinālu sasniedza arī Centra zonas pārstāve FK "Union", kas vispirms izbraukumā ar 2:1 uzvarēja vienīgos Austrumu zonas pārstāvjus finālturnīrā Preiļu BJSS, bet atbildes spēlē Olainē mājiniekiem pietika ar 1:1 neizšķirta nosargāšanu. Divus vārtus šajos mačos FK "Union" labā guva Krists Villers, bet pusfinālā komandai pretim stāsies Ziemeļu zonas čempione SK "Super Nova-2", kas labāko četriniekā iepriekš pēc veiksmīgas izlozes iekļuva automātiski.

Pusfināla mači ieplānoti 21./22. un 28./29. oktobrī, bet fināls un spēle par 3./4. vietu – 4./5. novembrī.

Pirmo trīs vietu ieguvēji nopelnīs tiesības 2024. gadā sacensties "Altero.lv LIIGA" čempionātā.