Latvijas U-21 izlases galvenā trenera Aleksandra Basova teiktais pēc spēles pret Īriju (1:2).

"Puišus pēc spēles paslavēju, jo šodien daudz izdarījām. Bija liels darba apjoms un augsta spēles intensitāte pret stipru pretinieku, kas ir mūsu apakšgrupas līderi. Nemitīga spēka spēle un kontakts. Aizsardzībā divas kļūdas deva divus ielaistus vārtus. Lai arī rezultāts ir negatīvs, pēc iepriekšējā mača Norvēģijā redzu lielu progresu. Paldies klātesošajiem par atbalstu!

Pēc spēles Norvēģijā mūsu puiši bija diskomforta zonā, viņiem jau no pirmās minūtes bija jāsajūt, ka viņi var spēlēt, ka mūsu izlasei ir labs līmenis. Arī tāpēc gribu puišus paslavēt, jo pret ļoti labu komandu ir nospēlēts teju līdzīgi. Ja ne pirmie ielaistie vārti, kuros nospēlējām nepareizi un ne tā, kā bijām treniņos atstrādājuši, viss varēja būt vēl labāk. Prieks par Lūkasa Vapnes meistarīgajiem vārtiem, vienīgi žēl, ka tos neguvām nedaudz ātrāk.

Nākamajā spēlē pret Turciju saskarsimies ar citu spēles stilu, tomēr arī tur būs tehniski spēcīgi sāncenši un daudz kontakta. Mums galvenais būs sniegums divcīņās, lai neļautu turkiem spēlēt ar bumbu, un pēc tam parādīt mūsu varēšanu uzbrukumā. Šodien komanda parādīja, ka tā prot spēlēt ar bumbu. Protams, darāmā vēl daudz."