Aizvadītajā nedēļas nogalē "Skonto" hallē risinājās tradīcijām bagātais apsardzes kompānijas "Strong" organizētais un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) atbalstītais minifutbola (6x6) kausa izcīņas turnīrs, kurā 11 dalībnieču konkurencē triumfēja "SQUAD" vienība.

Kā ziņots, turnīra ietvaros dalībnieces uzvarētāju noskaidroja pēc viena apļa spēkošanās, bet uzreiz pēc tam risinājās svinīgā laureātu apbalvošanas ceremonija.

"SQUAD" futbolisti, kuri sakrāja 22 punktus, turnīra gaitā demonstrēja stabilu sniegumu, uzvarot sešas spēles un četrās cīnoties neizšķirti, turklāt ne reizi neielaižot bumbu savos vārtos. Trīs punktu atstatumā no uzvarētājas sacensību kopvērtējumā finišēja turnīra saimniece "Strong" (19), bet bronzas godalgas nopelnīja ciemiņi no Lietuvas FC "Klaipeda City" (18). Uzreiz aiz pirmā trijnieka palika cita lietuviešu vienība "BLRT Yard" (15), bet ne tik labi sekmējās trešajai vieskomandai - gaunijas "Fortuna" -, kas ar pieciem punktiem palika pēdējā vietā.

Neraugoties uz to, "Fortuna" futbolisti saņēma īpašu pārsteiguma balvu no turnīra atbalstītāja pirts kompleksa "Kolotilovka". Svinīgajā apbalvošanas ceremonijā visas komandas saņēma piemiņas balvas no organizatoriem, kā arī dāvanas no turnīra partnera "GMT Beauty".

Kā ziņots, pērnā gada pavasarī, kad pēc divu gadu pārtraukuma pirmo reizi "Skonto" hallē risinājās "Strong" turnīrs, sešu dalībnieču konkurencē triumfēja "Baltic XL". Šoreiz "Baltic XL" futbolisti bija spiesti samierināties ar izcīnīto piekto vietu.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija