Līdzjutēju balsojumā par septembra labāko "Optibet" Nākotnes līgas spēlētāju nosaukts Kristaps Kārlis Ūzis no FK "Tukums 2000-2"/TSS komandas.

Septembris tukumniekiem bija šīs sezonas līdz šim veiksmīgākais mēnesis, četros mačos iekrājot septiņus punktus. Vispirms ar 3:1 savā laukumā tika pārspēta AFA "Olaine" komanda, kam sekoja 3:0 panākums viesos pret FK "Smiltene"/BJSS. Mēneša trešajā mačā izbraukumā ar 1:2 bija jāatzīst "Leevon Saldus" pārākums, bet septembra noslēdzošajā spēlē savu skatītāju priekšā iegūts punkts pret JFK "Ventspils" – 1:1.

Pašlaik 18 gadus vecais Ūzis visās aizvadītā mēneša spēlēs laukumā pavadīja pilnas 90 minūtes un pildīja savas komandas kapteiņa pienākumus. Viņš ir savas komandas šīs sezonas laukumā visilgāko laiku pavadījušais spēlētājs – 20 mači un 1578 minūtes.

Kopvērtējumā tukumnieki ir pakāpušies uz devīto pozīciju punktu aiz ventspilniekiem, attiecībā pret kuriem viņiem ir divas spēles rezervē.

Līdzjutēju balsojumā piedalījās arī Hugo Jesse (Skanstes SK), Ralfs Denijs Džeriņš (Grobiņas SC/LFS) un Markoss Feldmanis (JFK "Ventspils").

Iepriekš aprīlī par mēneša labāko spēlētāju tika atzīts RFS-2 komandas pārstāvis Efraims Valutadatils, maijā pie balvas tika Renē Baumanis no "Leevon Saldus" vienības, jūnija/jūlija balva pienācās Markusam Ivulānam no Skanstes SK, bet augustā balsojumā uzvarēja Maksims Parhomenko no "Riga FC-2".

"Optibet" Nākotnes līgas mēneša labākais spēlētājs balvā saņem ikdienā noderīgu produkciju no www.ManiVitamini.lv.