Latvijas nacionālā telpu futbola izlase sestdien Horvātijā trešajā "Futsal Week" turnīra spēlē ar rezultātu 1:2 (1:1) piekāpās Norvēģijai.

Spēles pašā ievadā Latvijas izlasi vadībā izvirzīja Miks Babris, tomēr atpūtā komandas devās pie neizšķirta rezultāta. Mača izskaņā norvēģiem izdevās gūt otros vārtus, kas komandai nesa uzvaru.

Pirms tam trešdien pirmās kārtas mačos Latvijas izlase ar 3:4 piekāpās Turcijai, bet Maroka ar 5:0 uzvarēja Norvēģiju. Savukārt ceturtdien Latvija ar 1:4 atzina Marokas pārākumu, kamēr turki un norvēģi cīnījās neizšķirti 2:2.

Latvijas valstsvienībā tādējādi savā apakšgrupā ierindojās ceturtajā pozīcijā un svētdien plkst. 17:00 pēc Latvijas laika aizvadīs spēli par 3./4. vietu turnīrā.

Pašreizējā pasaules rangā Marokas izlase atrodas astotajā vietā, Latvija ir 71. pozīcijā, Norvēģija seko 82. vietā, bet Turcija ir atrodama 88. pozīcijā.

Galvenais treneris Vasko Vujovičs šoreiz sastāvā pulcējis spēlētājus no četriem pašmāju klubiem un Polijas.

Iepriekš martā Latvijas izlase nepārvarēja 2024. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas pamatkārtas turnīru. Jaunajā "Optibet" telpu futbola Virslīgas sezonā aizvadītas divas kārtas.

Foto: facebook.com/futsalweek