Pēc aptuveni pusotra gada pārtraukuma šo sestdien, 7. oktobrī, "Skonto" hallē risināsies tradīcijām bagātais apsardzes kompānijas "Strong" organizētais un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) atbalstītais minifutbola (6x6) kausa izcīņas turnīrs, kurā piedalīsies 11 dalībnieces.

Turnīra ietvaros dalībnieces uzvarētāju noskaidros pēc viena apļa spēkošanās laika periodā no plkst. 10:00 līdz 14:00, kad paredzēta svinīgā laureātu apbalvošanas ceremonija.

Astoņas no dalībniecēm pārstāvēs Latviju – to vidū sacensību saimniece "Strong", "Rīnūži", "Fake", OSK "Ostnieks", "Baltic XL", "Koni", "SQUAD" un FK "Ulbroka", savukārt trīs vienības būs attiecīgi no abām Baltijas kaimiņvalstīm. Lietuvas krāsas aizstāvēs "BLRT Yard" un "FC Klaipeda City", kamēr no Igaunijas viesosies "Fortuna".

Visiem turnīra dalībniekiem bez tradicionālajām piemiņas balvām no organizatoriem, kā arī dāvanām no atbalstītājiem būs iespējams bez maksas apmeklēt "Optibet" Virslīgas čempionāta spēli starp "Riga FC" un FK "Tukums 2000"/"Telms" vienībām, kas dienu iepriekš plkst. 18:00 risināsies "Skonto" stadionā.

Pērnā gada pavasarī, kad pēc divu gadu pārtraukuma pirmo reizi "Skonto" hallē risinājās "Strong" turnīrs, sešu dalībnieču konkurencē triumfēja "Baltic XL".

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija