Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar "Playoff Arena" no 7. oktobra katru sestdienas vakaru no plkst. 17:30 līdz 19:00 nodrošinās bezmaksas futbola laukumus un bezmaksas ģimenes spēļu zonu visiem patvēruma meklētājiem, kuri atraduši savas mājas Latvijā.

Šis pakalpojums pieejams ne tikai Latvijā dzīvojošajiem Ukrainas bēgļiem, bet arī citiem patvēruma meklētājiem Latvijā.

Lai pieteiktos halles apmeklējumam, iepriekšēja reģistrēšanās ir obligāta ŠEIT (ukraiņu valodā) vai ŠEIT (angļu valodā). Jautājumu gadījumā iespējams sazināties ar Natāliju (runā ukraiņu un krievu valodās): +371 23553331 vai ukraina@playoff.lv. Tāpat visus jaunumus par projektu ir iespējams iegūt Telegram grupā.

Izklaides un futbola halle "Playoff Arena" atrodas Pārdaugavā, Kauguru ielā 6. Tajā ir iespējams ne tikai spēlēt futbolu modernos apstākļos, bet arī izmantot virkni citu izklaides iespēju. Piemēram, baudīt galda spēles, novusu, galda futbolu, videospēles, mazo bērnu istabu un pat velo trenažierus.

Projekta laikā būs pieejami trīs futbola laukumi un viens izklaides laukums. Projekta ietvaros apmeklētāji varēs kā spēlēt futbolu, tā arī aizvadīt futbola treniņus.