Polijas Futbola asociācijas (PZPN) valde trešdien, 20. septembrī, pieņēma lēmumu, ka šī gada 21. novembrī paredzētā pārbaudes spēle pret Latvijas izlasi notiks Varšavā "PGE Narodowy" stadionā ar 56 tūkstošu skatītāju ietilpību. Šajā pašā stadionā Latvijas izlase viesojās jau 2019. gadā, kad kopumā labā spēlē piekāpās spēcīgajiem poļiem ar 0:2.

Biļetes uz gaidāmo spēli iespējams iegādāties, rakstot e-pastu uz events@lff.lv.

Saskaņā ar komercsaistībām pret UEFA Latvijas izlasei šogad jāaizvada kopumā desmit spēles, nodrošinot televīzijas raidtiesību turētājiem līgumā noteikto skaitu spēļu. Tā kā Latvijas futbola izlase 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā ielozēta piecu komandu grupā, mūsu valstsvienībai gada laikā jāaizvada vēl divas pārbaudes spēles. Pirmo no tām mūsu izlase aizvadīja martā Īrijā, bet otras spēles brīvais logs bija pieejams novembrī.

Gada pēdējā izlases nometnē mūsu valstsvienība vispirms 18. novembrī aizvadīs Euro 2024 kvalifikācijas pēdējo spēli, Rīgā uzņemot Horvātiju, bet pēc divām brīvdienām gadu noslēgs ar pārbaudes maču Varšavā.

Ar Poliju Latvijas izlase līdz šim aizvadījusi 15 mačus, izcīnot divas uzvaras un divus neizšķirtus. Pēdējoreiz abas komandas samēroja spēkus 2019. gadā, kad poļi bija pārāki ar 2:0 Varšavā un ar 3:0 Rīgā, ar hat-trick izceļoties Robertam Levandovskim.

Polijas izlasē septembrī notika galvenā trenera maiņa - portugāļu speciālists Fernandu Santušs pārtrauca darbu izlasē, viņa vietā amatā apstiprināts vietējais treneris Mihals Proberžs. 17. novembrī Polijas izlasei gaidāma cīņa par kvalificēšanos 2024. gada Eiropas čempionāta finālturnīram. Poļi šobrīd ir tikai trešajā vietā savā grupā aiz Albānijas un Čehijas.